Upravljanje Zgradama sa HEROS Plus štede vaše vrijeme i vaš novac.

upravljanje zgradama HEROS Plus

upravljanje zgradama HEROS Plus
upravljanje zgradama HEROS Plus

HEROS PLUS - najbolji izbor za vašu nekretninu

Upravljanje zgradama

Upravljanje zgradama, poslovnim objektima, privatnim kućama i vilama – novim, boljim i efikasnijim modelom štede vaše vrijeme i novac.

Profesionalnost naše usluge, ljubaznost i povoljne cijene zadržavamo vrijednost vaših nekretnina uz potpunu transparentnost i racionalnost poslovanja. Time vam omogućujemo podizanje kvalitete stanovanja u vašim nekretninama.

Novi model upravljanja kojeg prezentiramo predstavlja napuštanje dosadašnjih pasivnih i statičnih poslova upravljanja.

Uloga upravitelja postaje aktivnija te se s vašim nekretninama upravlja kao s vlastitim, a odnos prema svim vlasnicima gradi na obostranom povjerenju i stalnoj dostupnosti.

Zašto HEROS Plus upravljanje zgradama?

NAJPOVOLJNIJI

• Najniža naknada za upravljanje zdragama i nekretninama na tržištu već od 0,19 kn/m2.

NAJDOSTUPNIJI

• Prva smo tvrtka za upravljanje zgradama koja uvodi INFO CENTAR.

Omogućuje se vlasnicima nekretnina, kojima upravljamo, da dobiju informacije na gotovo sva pitanja vezana za njihove stanove i poslovne prostore.

NAJAKTIVNIJI

• Upravljanje zgradama aktivnim angažmanom podižemo kvalitetu stanovanja. Ovom uslugom izlazimo iz granica djelovanja ostalih upravitelja. Nismo fokusirani na samu zgradu već aktivno sudjelujemo na rješavanju problematike parkinga, uređenja dječjih igrališta i okoliša oko samih nekretnina.

Jednom godišnje organiziramo skup suvlasnika u zgradi uz prisustvovanje direktora tvrtke. Podnošenjem izvješća o učinjenom u protekloj godini, iznose se planovi za sljedeću godinu. Vlasnici stanova imaju mogućnost postavljanja svih pitanja koje zanimaju suvlasnike i raspravljaju o svim problemima u zgradi i oko nje.

NAJINOVATIVNIJI

Posebni modele iskorištavanja zajedničkih dijelova zgrade, marketingom u zgradi i sponzorstvima – povećavaju se financijskih sredstava pričuve ili obavljanje pojedinih zahvata u zgradi koji su besplatni za vlasnike stanova (npr. bojanje ulaza i sl.).

• Osim standardnih usluga svih ostalih upravitelja kroz novi model upravljanja mi nudimo još i Property management, uslugu koja se posebno ugovara s vlasnicima stanova/apartmana u zgradama kojima upravljamo. Osluga obuhvaća brigu o funkcionalnom stanju stana/apartmana, svih njegovih uređaja, uslugu opremanja i uređenja stanova, renoviranja, ishođenja turističkih licenci, iznajmljivanja stanova i apartmana.