IZNAJMLJIVANJE I ODRŽAVANJE NEKRETNINA

SPLIT

DALMACIJA

Naša vizija

Imate vilu, kuću za odmor ili apartman, ali nemate vremena baviti se održavanjem, iznajmljivanjem i brigom oko gostiju? Ne brinite,

MI SMO TU ZA VAS

Naše usluge

Zašto Heros plus?

Jer smo vodeća tvrtka u srednjoj Dalmaciji specijalizirana za upravljanje i iznajmljivanje nekretnina. Vaša nekretnina za nas je odgovornost i predanost, a ne samo posao.
Puna usluga

Poznati smo kao tvrtka koja svojim klijentima na jednom mjestu pruža sve usluge potrebne kako bi njihova nekretnina ostvarila svoj puni potencijal. Za naše klijente je važno da na jednom mjestu mogu imati sve što je potrebno za njihovu imovinu.Kontakt centar 24/7

Svim našim klijentima i njihovim gostima dostupni smo 24/7 kako bi u slučaju bilo kakvih iznenadnih događaja mogli pravovremeno reagirati i riješiti nepredviđene probleme.

Povjerenje

Otvorena komunikacija i uzajamno poštovanje temelj su povjerenja koje gradimo sa svojim klijentima.Možete biti opušteni znajući da je vaša nekretnina u rukama profesionalaca koji poštuju vašu privatnost i na koje se možete osloniti.


O nama

Tvrtka Heros plus je osnovana 2016.g. i do danas je postala jedna od najboljih i najvećih tvrtki u Splitu i Dalmaciji za održavanje i iznajmljivanje kuća za odmor, vila i apartmana sa više od 50.000 m2 pod našim upravljanjem. Specijalizirani smo za pružanje profesionalne usluge održavanja i iznajmljivanja za najzahtjevnije objekte i klijente. Naše usluge pružaju potpunu fleksibilnost, te se kao takve mogu prilagoditi željama klijenata kao i potrebama samog objekta. Svojim klijentima pružamo mogućnost različitih cijena, ovisno o veličini objekta i specifičnosti usluga koje određeni klijent treba.

131

Odobrenih objekata

1342

Zadovoljnih klijenata

33

Primljenih nagrada

8

Godina iskustva

Kreirali smo i lansirali novu HomeRent platformu isključivo za iznajmljivanje luksuznih vila i kuća za odmor diljem Hrvatske. Ukoliko planirate svoj odmor u Hrvatskoj i tražite luksuznu vilu za odmor ili kuću za odmor sa bazenom obavezno pogledajte našu raznovrsnu ponudu pomno biranih objekata diljem Hrvatske!

U ponudi imamo vile sa vanjskim bazenom, unutarnjim bazenom, jacuzziem, saunom, teretanom, dječjim igralištem i mnogo drugih različitih sadržaja. Bilo da ste obitelj ili grupa prijatelja u našoj raznovrsnoj ponudi možete naći vilu u Hrvatskoj po svojoj mjeri!

Ponudu vila možete pogledati na HomeRent stranici ovdje.

Možete nas kontaktirati putem kontakt obrasca ili direktno na mail info@homerent.agency.