Tko smo mi

Tvrtka Heros plus osnovana je 2016. godine i do danas je postala jedna od najboljih i najvećih tvrtki u Splitu i Dalmaciji kada je riječ o djelatnostima održavanja i iznajmljivanja kuća za odmor, vila i apartmana. Sa više od 50.000 m2 pod našim upravljanjem, specijalizirani smo za pružanje potpune i profesionalne usluge održavanja i iznajmljivanja čak i za najzahtjevnije objekte i klijente.

Naše usluge pružaju potpunu fleksibilnost, te se kao takve mogu prilagoditi željama klijenata kao i potrebama samog objekta. Svojim klijentima pružamo mogućnost različitih cijena, ovisno o veličini objekta i specifičnosti usluga koje određeni klijent treba.

O
NAMA

Zadovoljstvo klijenata

Naš glavni cilj su zadovoljni klijenti, a marljivim radom, profesionalnošću i individualnim pristupom uspijevamo taj cilj i ostvariti.

Inovativnost

Inovativnost koju implementiramo u upravljanje objektima podiže kvalitetu usluge i odnosa sa klijentima i gostima na najvišu razinu. Rezultat toga je vidljiv u povećanju prihoda naših klijenata i zadovoljnim gostima koji se vraćaju u vaše objekte. Individualni pristup našim klijentima naš je ključ uspjeha.

Stručnost

Kontinuiranim praćenjem tržišta i trendova u iznajmljivanju i analizom istih ostvarujemo najbolje cijene za vaše objekte što u konačnici rezultira višim prihodima i optimizacijom troškova. Naše pametno upravljanje i naša stručna analiza donosi vam prihode i optimizira vaše troškove.

Izvještavanje

Svaki objekt pod našim upravljanjem, prije svega, jako dobro upoznamo. Redovnim obilaskom, provjerama i na kraju izvještajima uvijek i u svakom trenutku znate u kojem je stanju vaša nekretnina.

Transparentnost

Sve informacije i činjenice prenosimo klijentima istinito i na vrijeme uzimajući u obzir da smo odabrani upravo zato jer našim klijentima trebaju osobe od povjerenja. Možete nam se svakodnevno obratiti za sva pitanja vezana uz upravljanje nekretninama.

Etičnost

Naša otvorenost za sve upite i želje, stručnost u realizaciji istih te jasna komunikacija i profesionalnost grade povjerenje sa klijentima. Sve naše poslovne odluke i radnje su uvijek bazirane na osnovnim, a nekada često zaboravljenim, etičkim poslovnim načelima.

Naš tim

GORAN VUKOVIĆ

OSNIVAČ/CEO

MARIO PERKOVIĆ

OSNIVAČ/CEO

IVA MIJOČ

OFFICE MANAGER

IVANA TOKIĆ

PROPERTY & BOOKING MANAGER

Gradova
Kvadrata
Partner tvrtki
Članova u timu
Svjetskih recenzija
Gostiju