Volim svoj kvart!

Volim svoj kvart - Heros plus upravljanje zgradama

Tvrtka Heros plus je u svom dugogodišnjem radu kao upravitelj zgrada na području Splita, Trogira i Omiša kroz kontinuiranu komunikaciju s predstavnicima stanara i suvlasnicima stanova otkrila koliko vam je život u zajednici, u vašem kvartu, u vašoj ulici i zgradi, bitan.

Nekad se radi o pozdravljanju gospodina Frane na stubištu, ili o nošenju dječjih kolica susjedi Ani s trećeg kata, došaptavanju preko balkona s Renatom o (još jednom!) novom apartmanu za iznajmljivanje u zgradi, redovitom tjednom komentiranju ponude novog Lidl letka s gospođom Marijom ili spuštanju na „brzinsku“ kavu u kvartovski kafić s Ivanom.

To su samo neki detalji iz života koje dijelimo s našim susjedima i koji nam uljepšaju dan.

Znamo da suvremeni ubrzani ritam života oduzima sve više vremena i da ostaje sve manje slobodnih trenutaka za podijeliti ih sa susjedima u zgradi, prijateljima i obitelji. Uz obveze koje imamo, često se dogodi da nam baš na dane kada imamo najviše posla, „odluči“ neraditi dizalo. Ili  je pala jedna od onih kiša u Dalmaciji koja je poplavila cijeli ulaz u zgradu. Ili je susjed počeo s građevinskim radovima u stanu poviše vas u 6 ujutro, pa ste poprilično sigurni da to nije u skladu s kućnim redom. Kako se uz sve dnevne obveze ne bi morali baviti još i problemima u zgradi, i na kraju dana umjesto odvajanja trenutaka za sebe, iščitavali kućni red i „Zakon o upravljanju i održavanju zgrada“, pozivamo vas da se oslonite na nas i ostavite nam sve te probleme. Možete biti sigurni da je Heros plus najbolji izbor za vašu zgradu. 

Split riva upravljanje zgradama

Kako bi vam skrenuli pozornost na bitne stvari naše i vaše svakodnevice, odlučili smo jednom mjesečno objavljivati blog koji će govoriti o  vašem omiljenom kvartovskom kafiću, zabavnim događanjima, novouređenom parku, teretani ili otvaranju novog frizerskog salona – svim mjestima na kojima uživate provoditi svoje slobodno vrijeme.

Seriju objavljivanja mjesečnih blogova o događanjima u kvartu krećemo već od idućeg mjeseca, a prvi kvart koji ćemo istražiti i približiti vam njegove čari bit će Spinut.

#upravljanjezgradama #volimsvojkvart