Zašto su profesionalne fotografije važne prilikom iznajmljivanja nekretnina?

book villa

Fotografije omogućuju potencijalnim gostima da dožive vašu nekretninu za najam prije nego je rezerviraju. Zato je pozitivan prvi dojam od iznimne važnosti. Ljudi su vizualna bića, a slike mogu prenijeti doživljaje i probuditi osjećaje. Tamne, mutne i neprivlačne fotografije utječu vrlo negativno na rezervacije. S druge strane, visoko kvalitetne fotografije mogu pospješiti broj istih jer potiču goste na rezervaciju zbog dojma koji izazovu prilikom pregledavanja. Profesionalne fotografije pokazuju vašu predanost i prikazuju vas i vašu nekretninu u najboljem svijetlu.

Bez obzira upravljate li iznajmljivanjem samostalno ili upotrebljavate usluge tvrtki za upravljanje nekretninama i iznajmljivanje, fotografije moraju biti visoko kvalitetne.

Ako fotografirate sami, savjeti za fotografiranje su :

1. Postavite scenu: očistite i uredite svoj prostor kako bi izgledao prostrano i privlačno.

2. Osvjetljenje: fotografirajte tijekom dana, podignite rolete i upalite svjetla kako biste uljepšali vaš prostor.

3. Snimite fotografije u pejzažnom formatu: fotografije se prikazuju u galerijama uglavnom u pejzažnom obliku, tako da vertikalne fotografije neće dobro predstaviti vaš prostor.

4. Detalji: gosti vole boraviti u prostorima s karakterom pa obavezno fotografirajte detalje svog smještaja.

5. Dodajte razne fotografije: preporučljivo je fotografirati smještaj iznutra, izvana i susjedstvo. Gosti trebaju shvatiti kakav je raspored prostorija i što bolje doživjeti vaš smještaj i preko fotografija.

6. Važna je rezolucija: kada ste u nedoumici veća slika je bolja.

7. Osvježite galeriju: povremeno se podsjetite dodati nove fotografije u galeriju

ZAŠTO ODABRATI PROFESIONALNOG FOTOGRAFA ?

Profesionalni fotografi imaju iskustva i znaju kako pokriti svaki privlačan aspekt vašeg doma i prikazati ga na najbolji mogući način. Kao tvrtka za upravljanje nekretninama i iznajmljivanje , s iskustvom iza nas, svakako preporučujemo da rezervirate profesionalnog fotografa kako biste povećali broj rezervacija. Isplatit će vam se!

Ovdje u tvrtki Heros plus razumijemo važnost profesionalnih fotografija. Zato koristimo samo profesionalne usluge fotografiranja kako bismo pospješili iznajmljivanje naših objekata! Razmislite o ugovaranju usluga iznajmljivanja vaše nekretnine kako biste izvukli maksimum od iste.